Hola, benvingut/-da

Em dic  Laura Batllori i soc l’artífex de Living the language.

Imparteixo classes d’espanyol i català com a llengües addicionals des de l’any 2002. Soc llicenciada en filologia hispànica per la UB (2001) i graduada en arts escèniques en l’especialitat de direcció i dramatúrgia per l’Institut del Teatre de Barcelona (2016).

He treballat tant per a grups com per a particulars en diferents escoles de l’Estat espanyol i l’estranger (Regne Unit i Portugal) He impartit classes per a tots els nivells del MCER* i disposo d’una certificació com a examinadora dels nivells B1-B2 de l’Instituto Cervantes.

El 2019 i després de molts anys treballant per diferents centres d’idiomes decideixo emprendre i crear Living the language, un espai on aprendre de manera individual i personalitzada espanyol i català a la ciutat de Girona.

*Marc Comú de Referència per a les llengües.

Començar amb un/a nou/-va estudiant és sempre un moment emocionant per mi.
És com iniciar un viatge junts a través de les paraules.
El meu objectiu és guiar-te i ajudar-te en aquesta nova aventura cultural i lingüística
.

Per què Living the Language?

La idea de Living The Language va néixer l’any 2015 mentre feia una beca de pràctiques al Regne Unit. Durant tres mesos vaig viure i treballar amb una creadora anglesa i aquesta experiència va modificar molt positivament la meva relació cap a la llengua i la cultura angleses. Sentir-me com a casa va ser un dels punts clau per guanyar la confiança necessària per focalitzar-me en aprendre d’una manera feliç i eficient.

Amb Living The Language he creat una experiència similar. El meu objectiu és convidar-te a concentrar-te de manera intensiva i viure amb mi durant uns dies per tal d’aprendre i millorar la teva confiança a l’hora de parlar. Fer-ho en un ambient de calma i tranquil·litat, com el de casa meva, és un dels aspectes clau d’aquesta immersió et proposo.

On passa Living the Language?

Living The Language és una experiència que té lloc a casa meva, una acollidora caseta amb jardí als afores de la ciutat de Girona. La casa pot acollir fins a dues persones, cadascuna en una habitació individual amb llit doble i bany compartit, en cas que vulguis compartir l’experiència amb algú altre. A més a més també hi ha diferents espais dedicats a l’estudi, una saleta amb biblioteca, música i llar de foc, ideal per a la lectura i petar la xerrada.